top of page
wijnbar
+
restaurant
snacks
oester met wortel aguachile
€3.5 per stuk
brood met opgeklopte venkelzaad boter (v)
€5.5
bordje met 2 / 4 / 6 / 8 kazen, pan carasau en compote (v)
€8/16/24/32
CPT platter: oesters (2), gedroogde ham, tallegio, brood + boter, olijven
€16
gerechten
gerosteerde aardpeer met gesmolten Vacherin Mont d'Or, witlof en La Ratte chips (v)
€11
bataat met paling, dashi en paarse radijs
€13
eikhaas met bietencreme, geroosterde pompoen, koriander kappertjes en zeewier kaviaar
(v) €15
bloemkool met piccalilly, amandelcreme en pickles (v)
€11
add on: Lardo (+ €3)
makreel met appel en koolrabi in sauerkraut-creme saus
€14
creamed corn en knoldselderij met gebakken chantarellen en boszuring (v)
€13
kalfstaartstuk met XO, schorseneren, gepofte witte biet en limoenblad olie
€15
na
beurre noisette roomijs met getoaste brioche, vijgen confiture en hazelnoot-crumble
€8
pure chocolade ganache met geplette bramen en gevroren Lazuli (blauwschimmel kaas)
€11
espresso martini
€11
bordje met 2 / 4 / 6 / 8 kazen, pane carasau en compote
€8/16/24/32
+ + + Find the English Version here + + +
*heeft u een allergie of dieetwens, meld het ons
** het liefst koken wij met seizoensgebonden en lokale producten. daarom kan het menu op de dag afwijken. meer info over onze leveranciers vind je hier!
bottom of page