top of page

snacks
 

oester met wortel aguachile 


brood met opgeklopte citroen boter (v)


bordje met 2 / 4 / 6 / 8 kazen, pan carasau en compote (v)

CPT platter: oesters (2), gedroogde ham, tallegio, brood + boter, olijven


 

gerechten


 

aubergine in appelperenstroop met stracciatella, grijze duinen en pistache (v)

 

bataat met paling, dashi en paarse radijs


 

pierogi (dumplings) gevuld met feta, pompoen en harissa (v)​

pierogi (dumplings) gevuld met aardappels en paddenstoelen (v)​

Pieterman met mosselen, petersiliewortelcreme en karnemelk dragron schuim​

creamed corn en knoldselderij met gebakken chantarellen en boszuring (v)

 

 

kalfstaartstuk met XO, schorseneren, gepofte witte biet en limoenblad olie

 

 
na

beurre noisette roomijs met getoaste brioche, vijgen confiture en hazelnoot-crumble

 

pure chocolade ganache met geplette bramen en gevroren Lazuli (blauwschimmel kaas)


espresso martini 

 


bordje met 2 / 4 / 6 / 8 kazen, pane carasau en compote 




*heeft u een allergie of dieetwens, meld het ons

** het liefst koken wij met seizoensgebonden en lokale producten. daarom kan het menu op de dag afwijken.

bottom of page