top of page
wijnbar
+
restaurant
snacks
oester met wortel aguachile
brood met opgeklopte citroen boter (v)
bordje met 2 / 4 / 6 / 8 kazen, pan carasau en compote (v)
CPT platter: oesters (2), gedroogde ham, tallegio, brood + boter, olijven
gerechten
aubergine in appelperenstroop met stracciatella, grijze duinen en pistache (v)
bataat met paling, dashi en paarse radijs
pierogi (dumplings) gevuld met feta, pompoen en harissa (v)
pierogi (dumplings) gevuld met aardappels en paddenstoelen (v)
Pieterman met mosselen, petersiliewortelcreme en karnemelk dragron schuim
creamed corn en knoldselderij met gebakken chantarellen en boszuring (v)
kalfstaartstuk met XO, schorseneren, gepofte witte biet en limoenblad olie
na
beurre noisette roomijs met getoaste brioche, vijgen confiture en hazelnoot-crumble
pure chocolade ganache met geplette bramen en gevroren Lazuli (blauwschimmel kaas)
espresso martini
bordje met 2 / 4 / 6 / 8 kazen, pane carasau en compote
*heeft u een allergie of dieetwens, meld het ons
** het liefst koken wij met seizoensgebonden en lokale producten. daarom kan het menu op de dag afwijken.
bottom of page