top of page

VACATURE - CHEF KOK (FULL TIME) COMPARTIR

 

Compartir, wijnbar & restaurant is gevestigd in de Amsterdamse Spaarndammerbuurt. We zijn open gegaan op 1 september 2019 en we trekken vooral mensen uit de buurt, expats en wijnliefhebbers aan die van lekker en soms net even wat specialer eten houden. Wij schenken veel aandacht aan spannende wijnen en voeren een a la carte menu dat bestaat uit gerechten om te delen. 

 

Voor onze nieuwe menukaart willen we zoveel mogelijk inkopen bij lokale leveranciers. De +/- 10 gerechten die we aanbieden willen we met de seizoenen laten mee wisselen. Onze focus ligt daarbij op vega gerechten, maar we serveren ook vlees en vis. Daarnaast zullen we een menu met bar bites ontwikkelen. 

 

Wij zijn op zoek naar een chef kok (full time) die de leiding heeft over de keuken.

 

Wat verwachten we van jou?

 

Als chef kok bij Compartir ben je verantwoordelijk voor je eigen winkel; de keuken. Dat betekent dat we iemand zoeken die zelfstandig een keuken kan draaien. Jij weet goed hoe je efficiënt inkoopt (inclusief kostencalculaties) en personeel inplant maar daarnaast weet je ook te vernieuwen en kan je de kwaliteit waarborgen. 

 

Je vindt het leuk om je creativiteit om te zetten in geniale gerechten en toont ook graag initiatief om onze toekomstige chef’s table invulling te geven. Je staat tegelijkertijd open om dingen samen op te pakken want je staat er bij ons zeker niet alleen voor. 

 

Kortom, we zijn dus opzoek naar een zelfstandige, creatieve en enthousiaste chef kok met de nodige ervaring. 

 

Wat kan je verwachten van ons?

 

  • We kunnen als het vol is ongeveer 50 couverts draaien per keer. Op een avond wisselen de tafels nog wel eens voor een tweede keer. Dit is exclusief ons terras welke bestaat uit 24 zitplaatsen.  

  • We werken met een klein gemotiveerd team die allemaal affiniteit met goed eten en mooie wijnen hebben.

  • Een grote (+40 m2) en professionele keuken.

  • We houden van mensen die creatief zijn, vol goede ideeën zitten en je krijgt dan ook vaak de vrijheid om deze ideeën uit te voeren. 

  • We bieden een marktconform salaris (tussen de €30.000 - €33.000 exclusief vakantiegeld, vakantiedagen en fooi). Dit bedrag ligt aan de ervaring die je als chef kok hebt.

 

Enthousiast geworden?

Stuur je CV en een korte motivatie op naar: info@restaurantcompartir.nl

bottom of page